ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La nedadora Mònica Ramírez serà la banderera d'Andorra als Jocs del Mediterrani

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres arrenquen els Jocs del Mediterrani a Tarragona. Avui el cap de Govern ha rebut la delegació andorrana. La nedadora Mònica Ramírez serà la banderera a la cerimònia d'obertura.

El cap de Govern ha rebut aquest dimarts a la tarda a l'edifici administratiu una representació de la delegació, finalment de 31 esportistes després de les baixes de darrera hora de Sandra Herver i Joan Tomàs. Els Jocs del Mediterrani són un escenari ideal per mostrar-se. "Segurament no farem medalla, però estic convençuda que tindrem bons resultats", creu la ministra d'Esports, Olga Gelabert, perquè "cada vegada el nivell esportiu està pujant (més) i cada vegada les federacions s'han professionalitzat molt més". El president del COA, Jaume Martí, ha recordat que Andorra sol estar entre els últims llocs als Jocs dels Petits Estats i "aquí a Mònaco, San Marino i Andorra ens costarà molt".

Mònica Ramírez serà la banderera de la delegació andorrana. "L'objectiu nostre és millorar marques, acostar-nos o fer algun rècord d'Andorra", explica la jove nedadora.

Després de molts jocs com a atleta, Clàudia Guri hi participa aquesta vegada com a jugadora de bàsquet. El nedador Patrick Pellegrina és, amb 16 anys, el més jove de la delegació.

Els Jocs comencen divendres amb la cerimònia inaugural. El primer andorrà a competir serà Gorka Arajol, dissabte, en vela.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Marta Paixà

Comparteix: