ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nou jugadors renunciaran a la selecció nacional d'hoquei patins en desacord amb l'elecció del seleccionador

www.andorradifusio.ad

La Federació de Patinatge ha confirmat Miquel Umbert com a nou seleccionador d'hoquei patins. Com a conseqüència, 9 jugadors del combinat nacional presentaran la seva renúncia en disconformitat amb la decisió.

La mala maror segueix sent el pal de paller a la selecció d'hoquei patins. La destitució de Climent Padrós com a seleccionador fa generar les primeres discrepàncies entre jugadors i junta directiva. Ara, la ratificació de Miquel Umbert com a tècnic ha encès novament els ànims. Alguns jugadors van facilitar una llista de candidats a la banqueta, però la junta directiva ha confirmat Umbert al càrrec.

"Els motius que tenen per no voler al Miquel Umbert els han dit per activa i per passiva. Bàsicament són motius personals. Però nosaltres no entrarem en això, creiem que Umbert és la millor opció i hem triat al que nosaltres creiem que és el correcte", explicava el president de la federació, Víctor Buen.

Davant aquest escenari, nou jugadors de l'actual combinat han anunciat la seva renúncia que es farà oficial els propers dies. "És una decisió difícil per nosaltres però hem intentat mediar amb la federació en tot moment i han decidit tirar pel dret. Així és que la decisió està presa i els pròxims dies enviarem una carta fent oficial la nostra renúncia", assegura Gerard Miquel.

Des de la federació deixen la porta oberta a un retorn, però també estudien alternatives. "O bé començar una nova selecció absoluta encara que la gent sigui més jove i treballar de cara al futur, o bé renunciar a l'absoluta i apostar pels jugadors a la sub-20", proposa Buen. Aquest primer repte per a Umbert serà el Campionat d'Europa que es farà a Itàlia, del 23 al 30 d'agost.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Pons-Arxiu

Comparteix:

35.173.234.169