ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Novetats a l'equip d'esquí alpí: Entren Gabriel i Cornella i surt Oliveras

www.andorradifusio.ad

Marc Oliveras deixa l'equip d'esquí alpí per centrar-se en l'ski cross. Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella seran les principals novetats de l'equip masculí de tècnica.

Marc Oliveras deixarà l'equip d'esquí alpí per centrar-se en l'ski cross: aquesta serà la principal novetat de la temporada vinent.

Aquesta baixa s'uneix a les de Sissi Hinterreitner i Zoe Ramirez, com va avançar RTVA

Les lesions han estat el leitmotiv de la temporada d'esquí alpí per a la majoria d'esquiadors de la federació. Aquest dimecres, l'ens ha aprofitat per fer un balanç positiu malgrat els problemes físics de Joan Verdú, Mireia Gutiérrez o Kevin Courrieu, entre d'altres.

En noies, el nou director esportiu, Max Tissot, ha destacat la rebaixa de punts i la millora de classificació dels equips de velocitat i tècnica, amb Carla Mijares com a principal nota positiva.

Un dels caps de cartell de l'equip de nois, Joan Verdú, continua el seu procés de recuperació amb normalitat després d'evitar passar per la sala d'operacions. L'objectiu és fer la pretemporada amb normalitat si les primeres proves van bé.

Tissot ha remarcat que encara es busca entrenador per a l'equip de tècnica masculí, tot i estar amb converses amb algú. A més, també s'han desgranat els integrants de la temporada que ve.

En nois, l'equip de velocitat estarà format per Matías Vargas i Kevin Courrieu. El de noies, per Carmina Pallàs i Candelaria Moreno. En tècnica, les novetats del masculí seran Bartumeu Gabriel i Xavi Cornellà, als quals caldrà sumar Joan Verdú, Axel Esteve i Àlex Rius. En noies, hi haurà Mireia Gutiérrez, Carla Mijares, Jèssica Núñez i Xènia Rodríguez.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero/Arxiu RTVA

Comparteix:

35.168.112.145