Objectiu: Recuperar el nivell de joc d'abans de l'aturada

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc té el repte de recuperar la millor versió d'abans de l'aturada, aquest dissabte davant del Tenerife al Poliesportiu. Natxo Lezkano té clar que l'equip haurà de sortir amb una versió molt diferent a la del primer quart de diumenge passat a Palència. 

En els partits contra l'UCAM Múrcia o el Bàsquet Girona a la Bombonera, el MoraBanc va demostrar ser un equip capaç de competir contra qualsevol rival de la lliga Endesa. El repte ara és recuperar la millor versió, que va arribar just abans de l'aturada per la Copa i la finestra FIBA.

Per Natxo Lezkano serà "un test per veure a on estem i si podem recuperar el nivell d'abans de l'aturada". Per tenir opcions contra el Lenovo Tenerife, l'equip haurà d'evitar un primer quart com el que va jugar a la pista del Zunder Palència. Un parcial on "vam punxar".

La bona notícia per a Lezkano és que podrà comptar amb tots els efectius, en un partit que es disputarà aquest dissabte, a partir de tres quarts de nou, i que es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Efectivitat sueca en el tir de 3 

Per cert que Tobias Borg està trencant aquesta temporada els registres d'efectivitat en el tir de tres. Segons l'ACB, després de 24 jornades, l'escorta suec acredita un 54,5% d'encert. Per trobar una xifra igual o superior, cal remuntar-se a la temporada 96-97, en què Alberto Angulo va fer el rècord encara vigent, amb un 56,6%

Informa: Joan López

Imatge: Andrés Rosas

Comparteix:

Esquí i rugbi inclusius Èxit d'inscripció a l'Andorra Epic de BTT