ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els organitzadors del TIM Vòlei lamenten la manca de suport econòmic

www.andorradifusio.ad

Els organitzadors del TIM lamenten la manca de suport econòmic. Aquest cap de setmana tindrà lloc el TIM Vòlei, el darrer del curs, amb la participació de més de cent equips per primera vegada.

De 7 equips a 356. Aquesta ha estat l'evolució del TIM al llarg d'aquests anys. Malgrat les altes xifres de participació amb més de 5.000 persones i prop d'onze mil pernoctacions, els organitzadors remarquen la inexistència de suport econòmic a l'esdeveniment.

El TIM Vòlei serà l'encarregat de cloure l'edició d'enguany i per primer cop superarà els 100 equips, concretament 103. Com a novetat s'ha creat el minivòlei per fomentar la participació de les més petites amb 7 equips. En total es disputaran 207 partits en cinc instal·lacions.

A més, també destaca la gran presència d'equips femenins amb 95 equips.

Per segon any consecutiu, la base del Club Vòlei Encamp també hi estarà representada.

Enguany, els clubs que representaran el país seran el Valls d'Andorra i l'Encamp, amb 4 i 3 equips, respectivament. El TIM començarà aquest divendres amb l'arribada dels equips i s'allargarà tot el cap de setmana. Diumenge serà el torn de les finals i el lliurament de premis al Poliesportiu d'Andorra.

Informa: Joel Romero
Imatge: Ruben Calvo-Arxiu

Comparteix:

3.235.62.151