ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Oriol Martínez: una sensació del tennis taula amb 8 anys

www.andorradifusio.ad

La base de l'esport andorrà avança amb pas ferm i un dels darrers valors és l'Oriol Martínez. El jugador de tennis taula va guanyar fa unes setmanes l'Open de Temerin, a Sèrbia, contra un noi 4 anys més gran que ell i va arribar fins a setzens de final a l'Open de Novi Sad, també a Sèrbia. En aquest darrer trofeu van participar 520 jugadors de diferents nacionalitats.

només 8 anys, però ja és tota una sensació del tennis taula. La seva categoria és prebenjamí, malgrat que habitualment sempre competeix amb nois de més edat.

Darrerament ha guanyat trofeus rellevants i ja està entre els millors d'Europa de la seva categoria. De mica en mica va cremant etapes tot i ser molt jove.

L'ambició és una de les principals virtuts del jugador. Diu que "l'objectiu és ser campió d'Europa i quan ho sigui, intentar ser segon o tercer del món".

Per desenvolupar el seu potencial té un entrenador de luxe, el jugador de divisió d'honor espanyola i de la lliga sèrbia Daniel Conic. Explica que quan el va veure per primera vegada ja va detectar que tenia molt de talent. "I quan em van dir que portava poc més d'un any vaig pensar que valia la pena treballar amb ell perquè pot arribar a un nivell molt alt". L'entrenador afegeix que les hores d'entrenament han donat fruit amb bons resultats en els tornejos que han participat.

Conic destaca d'ell "les ganes,, que s'enfada i que sempre vol guanyar". Característiques que per ell són molt positives.

El 4 de febrer l'Oriol Martínez competirà a l'Open Janos Molnar de Budapest, Hongria, on es trobarà amb els millors jugadors d'Europa durant quatre dies. Posteriorment anirà a Valladolid per participar en el torneig estatal de la Federació Espanyola.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

34.231.21.83