ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Òscar Casal confirma la continuïtat en el circuit mundial i Marc prendrà la decisió després d'un descans

www.andorradifusio.ad

Òscar Casal ha confirmat que l'any que ve continuarà en el circuit mundial de curses de muntanya, engrescat per l'entrada de noves proves al calendari de les Skyrunner World Series. El pròxim a anunciar que seguirà podria ser el seu germà Marc.

La Federació de Muntanyisme ha fet un balanç positiu de la temporada de l'equip nacional de curses de muntanya, que té com a primeres espases els germans Òscar i Marc Casal. El primer, 21è a la general de les Skyrunner World Series, s'ha mostrat orgullós de l'any que ha fet i ha assegurat que la propera temporada continuarà en el circuit mundial.

Marc Casal, 24è classificat a les World Series, ha catalogat la temporada com a correcta i espera conèixer la motivació que tindrà d'aquí a uns dies per decidir si continua o no, però tot apunta que es mantindrà en l'equip. "Si tens motivació per l'entrenament i tot allò que suposa estar en aquest nivell... Penso que l'any que ve podem ser competitius. Però prefereixo que passin uns dies, unes setmanes, per tornar a estar motivat per tornar a començar", demana.

Els canvis en el circuit mundial, amb una classificació única, han allunyat els andorrans de la lluita pel podi com l'any passat, però la diferència amb els primers no ha estat excessiva. El seleccionador valora positivament el treball de tots dos. "Estic molt content. Hi ha marge de millora, que sempre busquem i es veu. Ells ho detecten també", considera Gravina.

Gravina ha destacat que l'equip nacional, integrat a més per David Méndez, Sintu Vives, Carles Fernández, Julio Rodrigues, Imma Parrilla i el jove Arnau Soldevila, està consolidat i hi veu bones perspectives de futur.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero-Arxiu

Comparteix: