Pal Arinsal posa a la venda les entrades per als Campionats del Món UCI de BTT

Pal Arinsal rebrà per segona vegada uns Campionats del M&o

Pal Arinsal rebrà per segona vegada uns Campionats del Món de BTT, l’esdeveniment més important del calendari esportiu de la BTT que tindrà lloc del 26 d’agost a l’1 de setembre del 2024. L’organització ha posat a la venda aquest dilluns les entrades de l’esdeveniment que acollirà un total de 5 modalitats, dues més de les habituals.

Els tiquets es poden adquirir a la web tickets.palarinsalandorra2024.com i donaran accés als diferents remuntadors habilitats durant la setmana de l’esdeveniment i als autobusos per arribar i moure’s pel sector de Pal, així com a les grades per veure les curses i gaudir de l’espectacle que oferiran els millors corredors del món. La Caubella (XCO) i Fontanals (DHI) seran els epicentres de l’esdeveniment, on els espectadors podran viure les diferents animacions i activitats que s’habilitaran en paral·lel.

El preu de les entrades parteix dels 20 euros i s’ofereixen tres opcions: entrades d’un dia, de tres dies i de set dies. Els infants de fins a 6 anys podran accedir a les instal·lacions de forma gratuïta i hauran d’anar acompanyats d’un adult i presentar un document d’identitat. Els usuaris amb un Forfet de Temporada de Grandvalira Resorts podran gaudir d’un descompte del 20% en el preu de l’entrada de tres dies, i tindran accés gratuït del dilluns 26 al dijous 29. Així mateix, per tal de fer que els Campionats del Món sigui un esdeveniment accessible per a tothom, l’organització destinarà un nombre de places per a persones amb algun tipus de diversitat funcional.

D’altra banda, en el marc del pla de mobilitat dels Campionats del Món de BTT a Pal Arinsal, les línies d’autobús regular L5 i L6 tindran freqüències gratuïtes durant els dies de competició.

Informa: Redacció

Imatge: Pal Arinsal

Comparteix:

Axel Esteve deixa la competició El MoraBanc ofereix a Montero liderar el projecte de la temporada vinent