Pau Capell tornarà l'any vinent a l'Ultra Trail del Mont Blanc

www.andorradifusio.ad

Pau Capell continua la recuperació de la infecció a la cama esquerra que el va obligar a abandonar l'Ultra Trail del Mont Blanc. Ha paït la decepció i assegura que l'any vinent tornarà a Chamonix per intentar baixar de les 20 hores a la prova reina. 

Dues setmanes després del malson que va viure a l'Ultra Trail del Mont Blanc, Pau Capell torna a posar-se les sabatilles de córrer, però encara necessitarà temps per recuperar-se de la infecció a la cama que el va obligar a retirar-se quan havia completat 100 dels 170 quilòmetres del recorregut. "Afortunadament els doctors m'ho han pogut salvar", explica Capell, "i ara em recupero a casa i aviam si amb el clima d'Andorra em recupero més ràpid". El corredor reconeix que amb temes de salut "no s'hi pot fer res" i que el millor és passar pàgina ràpidament. 

Baixar de les 20 hores a la prova que el va coronar el 2019 com un dels millors corredors de muntanya del món s'ha convertit en el repte de la seva vida. Superada la decepció d'aquest estiu, té clar que l'any vinent hi tornarà: "L'any que ve tornarem al Mont Blanc a intentar acabar la cursa i fer el màxim per estar al capdavant". 

Si tot va bé i la recuperació avança a bon ritme, el resident català tancarà la temporada corrent al Japó el mes vinent una cursa de l'Spartan Trail

Informa: Joan López

Imatges: Eric Escabias 

 

Comparteix:

Gran ambient a la festa de presentació del MoraBanc Andorra Gerard Piqué fa costat al FC Andorra, que busca redimir-se davant l'Oviedo