La permanència, objectiu del MoraBanc Andorra

www.andorradifusio.ad

Salvar-se i continuar la feina del curs passat són dos dels objectius de Natxo Lezkano al capdavant del MoraBanc. El tècnic ha passat pels micròfons de 'Avui serà un bon dia' i ha confirmat que de cara al darrer partit de pretemporada divendres contra el Joventut recuperarà Tobias Borg.

La permanència és l'objectiu del MoraBanc aquest curs, però Natxo Lezkano evita posar-se límits. "Mentira si digues que l'objectiu és entrar a play-off, crec que està fora del nostre abast, però tampoc ens posarem límits."

És conscient de les diferències respecte la LEB or, però té clar què espera de l'equip. "Jugar amb velocitat, compartir la pilota, tenir una bona defensa i els rols molt clars."

Malgrat estar satisfet amb el mercat de fitxatges admet les dificultats de portar jugadors a Andorra.

De cara al darrer partit de pretemporada contra el Joventut divendres, Lezkano només recuperarà Tobias Borg. Rafa Luz es troba en la fase final de la recuperació i per a Markel Starks encara caldrà esperar una mica.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Andorra cau davant de Suïssa per 3-0 en l’últim ball d’Ildefons Lima Ilde Lima rep l'ovació de tot l'estadi de Sion en l'adeu com a internacional