ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La plantilla del Lusitans rebutja el reconeixement de deute ofert pel president

www.andorradifusio.ad

La situació de jugadors i cos tècnic de l'FC Lusitans segueix sense millorar. El president ha ofert un reconeixement de deute pels dos mesos que no ha cobrat la plantilla, però aquesta ho ha rebutjat.

L'ambient al club no millora i aquest dilluns al vespre el president va reunir-se amb una part de la plantilla per mirar de trobar una solució a la greu situació que viu el club. Antonio da Silva va fer una proposta de reconeixement de deute per valor dels dos mesos que resten per pagar, novembre i desembre. D'aquesta manera, els jugadors quedarien lliures de mutu acord amb el club.

Segons el document presentat per Da Silva, les mensualitats endarrerides s'abonarien en un període màxim de sis mesos i d'aquesta manera el club quedaria exempt de responsabilitats. A la reunió van assistir els membres del cos tècnic i set jugadors. Cap va signar el reconeixement presentat per Da Silva, ja que demanen més mensualitats o cobrar la totalitat dels contractes. Tot i això, el president ja els ha manifestat que el deute del club era elevat, més de 200.000 euros segons fonts pròximes a l'entitat, i que ja no hi hauria més diners per seguir pagant salaris, pisos i manutenció.

En l'àmbit esportiu, l'equip havia de tornar a la feina aquesta setmana, però de moment s'han suspès els entrenaments. Una de les incògnites és saber si el club tindrà jugadors per disputar la Copa Constitució contra la Massana el 20 de gener. Segons ha pogut saber RTVA, el president ja s'ha mogut per aconseguir una desena de jugadors sense cost per continuar la temporada. Actualment, el club disposa de 19 fitxes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu-FAF

Comparteix: