Pol Moya, sisè en els 1.500 del Campionat d'Espanya

Gran resultat de Pol Moya en els 1.500 metres del Campionat d'Espanya Absolut de València. L'andorrà ha estat sisè i s'ha quedat a prop de rebaixar el rècord nacional en una prova on Espanya disposa de grans especialistes.

Quinze dies després d'establir la seva millor marca, Moya ha completat una cursa molt treballada només per darrere dels referents espanyols com Adel Mechaal, guanyador de la prova, Mohamed Katir o Ignacio Fontes.

Nahuel Carabaña guanya el Birmingham University Grand Prix

Per la seva banda, Nahuel Carabaña va guanyar aquest dissabte els 2.000 metres obstacles del Birmingham University Grand Prix. L'atleta va mostrar el seu gran estat de forma en una prova poc habitual i va establir una nova marca nacional amb un temps de 5 minuts 26 segons i 50 centèsimes.