Preparant els Jocs a Andorra

www.andorradifusio.ad

Els integrants del Centre d'alt rendiment de natació de Sant Cugat són a Andorra preparant la classificació per als Jocs Olímpics de París. Han aprofitat les instal·lacions i l'altura del país.

Al grup espanyol s'entrenen nedadors de primer nivell mundial, com Emma Carrasco, César Castro i Mireia Belmonte. Hi ha optimisme per aconseguir classificar el màxim nombre de nedadors per a París. "Ara mateix estem enfocats en classificar-nos per als jocs", apunta l'entrenador de la Federació Espanyola, Ben Titley. I l'entrenadora ajudant, Antonio Jiménez, posa en relleu els beneficis d'entrenar en alçada: "les condicions que ens ofereix Andorra són molt bones i podem jugar amb diferents estímuls."

Per la banda dels nedadors, confien assolir la plaça olímpica. "Està anant molt bé la preparació, bons entrenaments, bons temps, si tot segueix com està podrem dir que estarem als Jocs", assegurava César Castro.

Els darrers bitllets olímpics es repartiran al Campionat d'Espanya open trials, que es disputarà del 18 al 22 de juny a Palma.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Una campanya gràfica amb IA inicia el compte enrere per al Mundial de BTT Andorra jugarà la Copa Davis amb l'equip més jove de la història