La pretemporada d'esquí alpí a la FAE, marcada pel retorn a la serralada andina

www.andorradifusio.ad

Som en ple estiu, però els esquiadors de la FAE ja perfilen la preparació de la temporada i comencen a tenir el primer contacte amb la neu. Joan Verdú ja es troba a Nova Zelanda. Pel que fa a la resta, enguany tornen a tenir un paper destacat les estades a la serralada andina.

Alguns ja s'han estrenat a la neu aquesta temporada, com és el cas de Joan Verdú. El primer espasa de l'equip ja es troba a Nova Zelanda, on estarà cinc setmanes preparant el debut a la Copa del Món a final d'octubre. Cande Moreno tornarà als Alps els propers dies abans de marxar el 6 de setembre a Ushuaia, on compartirà entrenaments amb l'equip francès. Àxel Esteve ja s'ha estrenat en una cursa a Nova Zelanda i té previst fer-ne alguna més en territori kiwi. La resta de l'equip masculí, amb Àlex Rius, Bartomeu Gabriel i Xavi Cornella, farà una estada en un indoor de Lituània i estarà a Ushuaia del 9 al 30 de setembre.

L'equip femení, amb Iria Medina, Carla Mijares, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, està aquests dies fent test de material al Pas de l'Stelvio. Abans no acabi el mes, també anirà a Ushuaia, on estarà 20 dies.

A banda de Verdú i Esteve, aquesta pretemporada està marcada pel retorn a la serralada andina després del parèntesi a causa de la pandèmia.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Hector Hevel no va arribar a rebre cap oferta de renovació formal per part del FC Andorra El FC Andorra vol fugir de la relaxació i seguir comptant els partits per victòries