ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La pretemporada més llarga del VPC femení

www.andorradifusio.ad

Fa cinc mesos que arrencava la pretemporada més llarga per al VPC femení. El nou projecte es posava en marxa l’agost passat, amb una trentena de jugadores i nova direcció tècnica, a càrrec de Dani Raya.

La suspensió de les competicions amateurs a Catalunya ha anat ajornant el debut de les andorranes, però no ha fet minvar la motivació del grup. Es mantenen els dos entrenaments setmanals.

La jugadora Erika Maldonado qualifica la situació de "difícil" perquè "com tots els esports, implica competitivitat i és complicat entrenar sense competir perquè no veiem l'evolució del que estem treballant". Elisabeth Redondo destaca que en aquest context, com a mínim, poden relacionar-se amb les companyes d'equip i fer activitat esportiva a l'aire lliure. Malgrat el fred, creu que "és una sort i una oportunitat que s'ha d'aprofitar".

L'entrenador, Dani Raya, lloa l'actitud de les jugadores, "que estan responent molt bé". Explica que estan treballant com si hi hagués competició i es mostra satisfet amb la feina que està fent l'equip.

Com a la resta de l’esport, els entrenaments del VPC s’han hagut d’adaptar als protocols. Tot i les dificultats, les jugadores ja s’hi han acostumat a l’ús de les mascaretes i accepten totes les limitacions per prevenir els contagis tot i les dificultats que pot comportar en alguns moments, com per exemple, quan l'activitat física és més intensa, diuen Chiara Cerqueda i Elisabeth Redondo.

No hi ha cap data per a la tornada, però sí l’esperança de jugar abans que acabi la temporada. Quan arribi el dia, serà un partit i un tercer temps més celebrats que mai. "És l'únic que estem desitjant" assegura Maldonado. "Anirem a menjar-nos el camp" afegeix Redondo.

En espera de la tornada de la competició, el VPC es continua preparant amb la mateixa il·lusió o encara més que ara fa cinc mesos. Saben que en el rugbi, potser més que en cap altre esport, la unió del grup fa la força.

Informa: Joan López
Imatges: Arnau Teixidó
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

100.25.42.117