El primer Bikeshow Naturland-Andorra vol reunir 700 participants

www.andorradifusio.ad

La primera edició del Bikeshow Naturland Andorra, que es celebrarà el 15-16 de juny, preveu reunir uns 700 participants entre les diferents proves. L'epicentre estarà situat a la cota 2.000 de Naturland.

El Bikeshow és la nova aposta per continuar posicionant Naturland com a territori de BTT, però canviant la modalitat d'enduro per la de cross-country. Amb un pressupost de 100.000 euros i el suport d'Andorra Turisme, el 15 i 16 de juny s'organitzaran un seguit de proves que volen atreure tots els perfils de corredors. El director de Naturland, Xabier Ajona, posava en relleu que és una "proposat que encaixa amb els objectius."

El cap de setmana s'obrirà amb la Super Cup Youth per als més joves. A la tarda serà el torn de la Shimano Super Cup Massi i diumenge al matí arribarà el plat fort, amb la Marathon Cup, amb dues distàncies de 30 i 50 quilòmetres. La festa no es limitarà solament al cota 2000, sinó que baixarà fins a la plaça de la Germandat on s'instal·larà un 'pump track' amb la voluntat "de descobrir el territori que tenim", assenylava el director d'Ocisport, Albert Balcells.

Les inscripcions ja estan obertes i els organitzadors preveuen arribar als 700 participants.

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Stefi Troguet abandona l'ascensió al Makalu Andorra es postula per acollir el Tour 2026