Primer partit, primera victòria a la lliga per al Sant Julià

El Sant Julià de futbol sala va aconseguir ahir una victòria agònica en la primera jornada de la Tercera Divisió. L'equip de Jorge Dias va superar l'Hospitalet per 5 a 4 gràcies a un gol a falta de 43 segons per al final del partit. Victòria molt important, tenint en compte les nombroses baixes.

Problemes en la tramitació de les fitxes de 3 juvenils va deixar ahir el Sant Julià amb només 2 jugadors de pista a la banqueta.

No obstant això, els lauredians van ser els primers a marcar. Èric, als 6 minuts de partit, aprofitava una assistència d'Òscar Neira.

Poc més tard, el segon. En aquest cas era Alan qui apurava línia de fons i feia pujar el 2 a 0 gairebé sense angle.

2 minuts més tard, l'Hospitalet va retallar diferències amb el 2 a 1.

La primera meitat, però, va acabar amb el tercer del Sant Julià. Eliseu xutava desviat, però la pilota rebotava en un defensa de l'Hospitalet per fer pujar el 3 a 1.

El segon temps va començar amb el 4t gol dels lauredians. Èric, amb una canonada, posava el 4-1 amb el seu segon gol.

A partir d'aquí, però, minuts complicats per al Sant Julià. A 11 minuts per al final, els catalans es posaven 4 a 2 amb un gol a la mitja volta.

I només pocs segons més tard, el 4 a 3. Ara després de treure una falta.

A l'últim minut, però, i tot i haver estat per davant 4 a 1, va arribar l'empat. L'Hospitalet va moure bé la pilota amb el porter jugador i va aconseguir fer pujar el 4 a 4.

Però encara hi havia partit, i els lauredians van treure tot el que tenien. Tant va ser així, que a falta de 43 segons per a la botzina, va arribar el gol de la victòria, obra de Jona.

A l'últim segon podia haver arribat de nou l'empat, però Aitor, ahir, va tornar a fer una exhibició sota els pals.

Informa: Xavi Bonet       Imatges: Jordi Seabra