A Primera per la via ràpida

www.andorradifusio.ad

La Massana ja és equip de primera divisió. La victòria contra el filial del Futbol Club Santa Coloma li garanteix la primera posició quan encara falten nou jornades.

Després de molts anys intentant-ho, la Massana ha assolit l'objectiu, l'ascens a primera i ho ha fet amb nou jornades de marge. "No sé si s'havia donat aquesta casuística a segona divisió d'aconseguir ser equip de primera a nou jornades del final" comenta l'entrenador de l'equip, Vicente Muñoz.

La plantilla ho celebra perquè "el club portava més de deu anys sense poder pujar", recorda José Antonio Aguilar. L'ascens arriba en un context especial, ja que la segona divisió només ha tingut cinc equips, tres dels quals eren filials. "Va ser estrany des de l'inici, amb el Sant Julià fora, l'Engordany que no es va fer ni el B ni l'A... ha estat tot molt estrany, una lliga de cinc equips, però ens hem adaptat i ens ha sortit bé" celebra Aguilar. 

L'aposta continuarà sent els jugadors de casa. El tècnic té clar que "és l'objectiu de la Massana d'aquest any i també en un futur, comptar amb gent d'aquí. Al final hem de promocionar els futbolistes que tenim aquí, dins de lo petits que som i els pocs que surten". Amb l'ascens a la butxaca, els massanencs aprofitaran aquestes jornades que falten per donar minuts a juvenils i jugadors que han tingut menys protagonisme. El següent partit serà diumenge contra el filial de l'UE Santa Coloma.

Informa: Joel Romero

Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Harding avisa els rivals: "farem un gran final de temporada" Alende esperona un canvi de dinàmica al FC Andorra per no dependre d'altres equips