Ramiro Gandini es converteix en el primer reforç del VPC 

www.andorradifusio.ad

El VPC ha tancat el primer reforç. Es tracta de l'obertura argentí Ramiro Gandini. El club espera confirmar en les pròximes setmanes una segona incorporació per a la línia de tres quarts. 

Per a Ramiro Gandini el VPC Andorra serà la primera aventura al rugbi europeu. Nascut fa 24 anys a Buenos Aires, procedeix del Gimnasia y Esgrima de primera B URBA i arriba amb ganes d'aportar el seu joc dinàmic a la línia de tres quarts. Hàbil en el xut i fort en el placatge, tindrà la difícil missió de substituir l'escocès Greg McNeish. "Puc donar molta dinàmica de joc, seguretat i confiança", explica el jugador.

El president del VPC Andorra, Gerard Giménez, explica que el van estar buscant i "pot aportar reforç en la línia de tres quarts."

Ramiro no serà la darrera incorporació del quinze de Dani Raya per a la pròxima temporada i s'espera tancar la incorporació d'un segon jugador, que també reforçaria la línia de tres quarts. En l'assemblea celebrada aquest dijous el club ha aprovat un pressupost de prop de 270.000 euros

Informa: Joan López
Imatges: Marc Matute

Comparteix:

Quatre tiradors andorrans participaran al campionat del Món de tir a Grècia El món del futbol condemna Rubiales