Raquel Balboa competirà al Campionat d'Espanya de pista

www.andorradifusio.ad

Raquel Balboa es convertirà en la primera ciclista d'Andorra que participa en un Campionat d'Espanya de pista, la setmana vinent a Madrid. Vol aprofitar l'experiència per continuar progressant en la modalitat de ruta. 

Tot ha anat molt de pressa per a Raquel Balboa des que va començar a pedalar amb Andona Racing, però la seva progressió ha estat meteòrica, i ja compta els dies per debutar al Campionat d'Espanya, del 23 al 25 de febrer al velòdrom madrileny de Galapagar

"Com que jo estava a Barcelona" recorda Raquel Balboa "va sorgir la possibilitat d'entrenar al velòdrom d'Horta". Allà va conèixer Jaume Mas "el director del velòdrom d'Horta" explica la directora d'Andona Racing Xary Rodríguez "i vam parlar amb ell per la necessitat d'agafar noies i millorar-les tècnicament" com ha passat amb la Raquel, que ha tingut una progressió "impressionant". 

Al Campionat d'Espanya, la ciclista d'Andona disputarà les proves de persecució individual, puntuació, scratx, eliminació i keirin. Rodríguez assegura que la Raquel "s'ha adaptat molt ràpid a la pista".

Balboa s'ha convertit en una pionera de la modalitat de pista al país, però no es planteja deixar de banda la ruta. Tot el bagatge conquerit al velòdrom li serà de gran ajuda a l'asfalt. 

Informa: Joan López

Imatges: Pere Besolí 

Comparteix:

El nou estadi a la Borda Mateu costarà entre 35 i 45 milions  Cornella vol arribar a l'elit mundial: "He vist que puc ser-hi"