Raya deixa el femení

www.andorradifusio.ad

Dani Raya ha acabat l'etapa com a entrenador del sènior femení per centrar-se a partir de la temporada vinent en el masculí. Aquest dijous s'ha acomiadat de les jugadores amb un darrer entrenament a Prada de Moles. El títol de campiones de primera catalana, ara fa dos anys, i el tercer lloc a divisió d'honor d'aquesta temporada, han estat els moments culminants. Jordi Fidalgo, el seu ajudant, el substitueix a la banqueta. 

Les jugadores aprecien el tècnic, valoren la seva tasca durant els últims anys i l'impuls que ha significat per al rugbi femení.

"Sempre ha estat un exemple a seguir, tant a dins com a fora del camp. Sempre ha estat disposat a tot, a preparar-se els entrenaments, i sempre ha estat un molt bon exemple, la veritat"
Xènia Torres, jugadora del VPC Andorra

"En el meu cas li estic súper agraïda, perquè realment m'ha ensenyat què és aquest esport: com estimar-lo, com gaudir-lo, com viure'l i també com patir-lo, perquè al final a dins del camp et fas mal i has de continuar"
Roser Puigbò, jugadora del VPC Andorra

"Crec que és un gran pas per ell. Tota persona ha de progressar i és evident que no pot seguir fent-ho tot. Li estem eternament agraïdes. Sí que ho ha impulsat i ha cregut en nosaltres sempre. Sempre ens diu que confia més ell en nosaltres que nosaltres en nosaltres mateixes i és veritat"
Carla Micas, jugadora del VPC Andorra

"Han estat cinc temporades, no seguides, però cinc en total i la veritat que és molt maco tancar un cicle, crec que s'ha de tancar"
Dani Raya, entrenador del VPC Andorra

"Per a mi, com per a moltes, és una pena, però ara estarà cent per cent amb els nois i nosaltres el seguirem moltíssim i a ell també i qui sap si algun dia torna, que segur que sí, espero"
Noa Sánchez, jugadora del VPC Andorra

"Crec que ara no ens hem de preocupar si serem prou jugadores la temporada que ve o no, crec que hem arribat a una estabiltat i això és el que m'emporto. Tot i que no estigui amb elles les seguiré cada cap de setmana"
Dani Raya, entrenador del VPC Andorra 

Informa: Joan López

Comparteix:

Vicky Jiménez, sense opcions davant la italiana Paolini al Mutua Madrid Open (6-0 i 6-1) L'Andorra contra les cordes després d'empatar a casa amb el Racing