Recital del MoraBanc Andorra per tancar la temporada (99-71)

El MoraBanc Andorra ha posat punt final a la temporada del seu re

El MoraBanc Andorra ha posat punt final a la temporada del seu retorn a l’ACB i ho ha fet de la millor manera possible, sumant la 13a victòria davant el València Basket per un contundent 99 a 71 que el deixa onzè classificat. Recital dels tricolor amb un gran tercer quart (31-8 de parcial) i exhibició de Jean Montero, MVP amb 35 punts i un 47 de valoració.

Amb la permanència a la butxaca des de fa un parell de setmanes i després de recollir dues derrotes consecutives en terres gallegues, el MoraBanc Andorra ha aconseguit tancar la temporada amb bones sensacions davant d’un equip de la part alta. L’objectiu era regalar una darrera victòria a l’afició i acabar el més amunt possible, onzens a la classificació, en busca d’un possible retorn a Europa el proper curs.

El partit, però, el començaria dominant el València Basket fent mal per dins i arribant a tenir una màxima de quatre punts (10-14), però els canvis de Natxo Lezkano funcionarien i els tricolor reaccionarien des de la defensa i amb l’aparició d’un inspirat Mihajlo Andric que juntament amb Okoye o Montero ajudarien a disparar al conjunt andorrà en el marcador amb un 24-17 al final del primer quart després d’un 14-3 de parcial.

La inèrcia positiva dels tricolor continuaria a l’inici del segon quart i els de Natxo Lezkano passarien a viure els seus millors moments de la primera meitat amb un 8-0 de sortida que deixaria una màxima de quinze punts (32-17). Però el València Basket faria un pas endavant en defensa i l’aparició de Semi Ojeleye ajudaria als seus a retallar la diferència. Un 9-16 de parcial deixaria un 41-33 al descans.

El vendaval andorrà, però, arribaria després de passar pels vestidors. Amb un Jean Montero intractable en el seu darrer partit com a tricolor, el MoraBanc, dominador absolut del partit en la segona meitat, aniria ampliant les diferències fins al punt de veure’s amb un +31 després d’un 28-5 de parcial. Una diferència que els tricolor mantindrien al final d’un tercer quart per a emmarcar (72-41).

Però el MoraBanc Andorra no aixecaria el peu l’accelerador i la diferència, escandalosa, encara aniria a més entrat l’últim quart amb un +41 (94-53) després d’un triple de Jean Montero que signaria una actuació memorable fins al definitiu 99-71. Al final, festa grossa en un nou ple a la Bombonera i victòria contundent per tancar un gran any la temporada del retorn a l’ACB.