ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Rem i solidaritat en el projecte United We Row

www.andorradifusio.ad

Per a molts joves  l´inici dels estudis universitaris suposa l´abandonament de la pràctica esportiva o en el millor dels casos, una disminució de les hores de dedicació. El cas de Guillem Torras és una excepció. Estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya, ha creat amb un grup de companys un equip de rem i han aconseguit el patrocini de les Nacions Unides.

Guillem Torras es va iniciar en el rem coincidint amb els estudis a la Universitat Politècnica de Catalunya. Fins ara l´esport ha estat només una afició per aquest estudiant d´enginyeria electrònica, però amb un grup de companys acaba de posar en marxa l´equip United We Row, amb un patrocinador d´excepció. 

Amb l´equip de les Nacions Unides, Torras disputarà aquest dissabte la Barcelona Skyline i, una setmana més tard, la Traversée de París. Reconeix que el rem continua tenint una imatge elitista associada a les regates d´Oxford i Cambridge, però en destaca l´esperit d´equip.

No tenen més regates programades, però la idea de Torras és que el projecte amb bandera de les Nacions Unides tingui continuïtat.

Informa: Joan López   Imatges cedides: Guillem Torras

Comparteix: