El renaixement de Maeva Estevez

www.andorradifusio.ad

Maeva Estevez confia tornar a competir el mes de febrer vinent. La surfista de neu afronta la recuperació de la lesió al canell dret amb la motivació de tornar a repetir un lloc al top-16 de la Copa del Món de 'boarder cross'. 

Fa un mes i mig que Maeva Estevez va passar per la sala d'operacions després de la luxació als ossos carpians de la mà dreta que va patir al setembre en una estada de pretemporada a Xile. Reconeix que la lesió va ser un cop molt dur perquè ja n'havia encadenat dues anteriors.

"Ha sigut molt dur perquè als jocs ja vaig patir del genoll, uns mesos més tard el canell esquerre i ara el canell dret un any després. En un any i mig he encadenat molt i és molt dur."

Maeva Estevez, surfista de neu

No ha tornat a competir des dels Jocs de Pequín, però manté la il·lusió de tornar a classificar-se entre les 16 millors de la Copa del Món de 'boarder cross', com va fer a Montafon pocs mesos abans de començar un calvari de lesions que ha posat a prova la seva fortalesa mental.

Estevez explica com ha sigut el fet d'haver gestionat tants entrebancs. "No em considero especialment algú molt fort, però sí que tinc a dins una força de no deixar-me vèncer per les lesions".

Si es compleixen les previsions i els lligaments del canell solden bé, espera tornar a pujar a la taula el febrer vinent. Amb 28 anys, creu que encara li queda molt surf per davant. 

Informa i imatges: Joan López

Comparteix:

Ramon Aranda 132è a la Titan Desert  El VPC no jugarà diumenge per incompareixença del Cocodrils