Cap dels representants andorrans, entre els 60 semifinalistes de descens

Cap dels dos representants andorrans a la classificatòria

Cap dels dos representants andorrans a la classificatòria de descens ha aconseguit l'objectiu d'entrar entre els 60 semifinalistes. Qui més a prop s'ha quedat és Àlex Iscla que ha acabat 74è a 1 segon i 81 mil·lèsimes del tall i no ha acabat de trobar les bones sensacions. "M'ha faltat feeling amb el terreny", ha detallat Iscla.

Tampoc ha assolit el bitllet entre els 60 semifinalistes Arnau Graslaub que disputava la primera Copa del Món a Pal-Arinsal. El jove rider de 19 anys ha acabat en la posició 123a a més de set segons del tall. "Sent sincer he fet més temps que als entrenaments, és dur, però forma part de l'esport", ha detallat Graslaub.

El francès Loïc Bruni i l'austríaca Valentina Höll han estat els més ràpids en aquestes classificatòries. Aquest dissabte tornarà l'activitat al circuit de descens de Pal-Arinsal amb les semifinals i finals que es podran seguir en directe per Andorra Televisió.

Informa: Joan López

Comparteix:

Adam Somogyi: "Estic molt content de ser aquí i és un somni jugar a l'ACB" Alessandra Keller i Luca Schwarzbauer, guanyadors de la prova de short track