ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Resultat històric per a Mireia Gutiérrez a la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Objectiu aconseguit. Mireia Gutiérrez ha assolit aquesta tarda el repte que estava perseguint els darrers anys. L'esquiadora andorrana ha aconseguit classificar-se, per primera vegada, per a una segona mànega en una prova de la Copa del Món. Gutiérrez ha arrodonit la seva actuació completant la segona mànega, fet que li ha valgut acabar en el lloc 20. El segon millor resultat a l'història de l'esquí alpí andorrà en Copa del Món.

Ja no caldrà parlar més del dia en què Mireia Gutiérrez aconseguirà superar una primera mànega a la Copa del Món. Avui ja ho aconseguit. No només això, l'andorrana ho ha arrodonit completant la segona baixada i acabant en el lloc 20. Aquest és el segon millor resultat d'un esquiador andorrà a l'història de la Copa del Món d'esquí alpí. Només Vicky Grau, 19a el 1998, també en la disciplina d' eslàlom, va aconseguir una millor marca.

La Mimi ha acabat la primera mànega en el lloc 26 amb un temps d'1 minut i 54 centèsimes. A la segona ha baixat 2 segons i mig més lenta. Un resultat global que li ha valgut per finalitzar en un esplèndid 20è lloc. No millora punts FIS però podrà rebaixar una mica el dorsal a Copa del Món, avui era la 62.

Amb aquest resultat l'andorrana suma 11 punts, els primers de la seva carrera, a la Copa del Món.

Mireia Gutiérrez tindrà, de manera imminent, dues oportunitats per refermar el bon estat de forma. El 8 i 9 de gener, a Suïssa, amb dos eslàloms de Copa d'Europa i el dia 13, a Àustria, amb una nova Copa del Món.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: