Rosa Maria Nieto i Jordi Alís, guanyadors del Quilòmetre Vertical Pal Arinsal

www.andorradifusio.ad

Els catalans Rosa Maria Nieto i Jordi Alís han estat els vencedors de la novena edició del Quilòmetre Vertical Pal Arinsal organitzat pel Club Pirinenc Andorrà. La prova era puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya.

Uns vuitanta dorsals han participat en aquesta novena edició del Quilòmetre Vertical Pal Arinsal. Els de la distància llarga han sortit des de la base de l'estació a 1.500 metres d'altura, mentre que les categories de base ho han fet des de Comallemple.

La boira ha estat protagonista en alguns trams del recorregut. Els participants han completat 1.020 metres de desnivell positiu en només tres quilòmetres i mig fins a arribar al cim de l'Alt de la Capa.

El més ràpid a meta ha estat l'alt-urgellenc Jordi Alís amb un temps de 39 minuts i 56 segonsNicolas Petitfrère i Lucas Mouret han completat el podi. En categoria femenina triomf per a Rosa Maria Nieto, la catalana ha arribat a l'Alt de la Capa en 51 minuts i 6 segonsIrati Azkargorta ha estat segona i Louise Rigaud tercera.

Amb aquesta prova es tanca la Copa d'Andorra de curses de muntanya, la Federació de Muntanyisme donarà a conèixer els guanyadors del 2023 els propers dies.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Cal tallar la sagnia de gols fora de casa El MoraBanc intentarà conquerir l'Olímpic de Badalona sense Jean Montero