ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El rugbi haurà d'estar d'acord a compartir l'Estadi Nacional amb l'FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ha demanat al Govern poder disposar de l'Estadi Nacional mentre no es facin les obres a Prada de Moles per adaptar l'estadi a les exigències de la Federació Espanyola.

El Govern ha respost al FC Andorra que si de forma momentània necessita les instal·lacions de l'Estadi Nacional aquestes han de ser compatibles amb el rubgi, que hi ha d'estar d'acord a compartir-les.

El club va demanar utilitzar el Nacional a partir de la temporada vinent mentre es fan les obres, que podrien durar dos anys, per condicionar Prada de Moles a les exigències de la Federació Espanyola i en cas d'ascens, de la Lliga de Futbol Professional.

La proposta es va fer arribar al Govern, que ha respost amb claredat defensant l'ús compartit. I és que el rugbi no té a hores d'ara cap altra instal·lació per traslladar-s'hi.

El Comunal, una possible alternativa, no fa les mesures. Per tot plegat no s'ha pogut tancar cap acord i es preveu que hi hagi més converses amb les parts implicades per trobar una entesa que resolgui la situació.

Informa: Sergi Cano-Joan López

Locució: Anna Mata

Comparteix:

44.192.253.106