Sabrina Solana torna a gaudir amb la ultradistància després d'una recuperació de dos anys

www.andorradifusio.ad

Sabrina Solana torna a somriure després de dos anys en blanc per una greu lesió. Les bones sensacions a l'exigent travessa Joan Jubany han estat la millor injecció de confiança per a la corredora de muntanya, que al llarg de la recuperació ha comptat amb el suport de Jordi Tissier

Enfrontar-se als 30 cims, 57 quilòmetres i 6.750 metres de desnivell positiu de la Joan Jubany eren un repte majúscul i Sabrina Solana el va superar amb molt bona nota: rècord de temps i primera dona que baixa de les 24 hores. Solna reconeix que va ser "un test pel cos", però el resultat "va ser molt positiu, més del que m'esperava."

Han passat dos anys des de la luxació del fèmur que va patir mentre corria l'Skyrace Comapedrosa. Ha viscut una recuperació llarga, amb moments durs. El suport del també corredor d'ultradistància Jordi Tissier ha estat clau: "li vaig dir que tingués paciència i fes una bona recuperació". 

Després de compartir la Joan Jubany, ja pensen en nous reptes. I es que segons Tissier: "hi ha ganes".

La Travesera Picos de Europa i la PICaPICA es troben entre els objectius futurs de Solana, que ja ha completat la cursa més difícil. 

Informa: Joan López
Imatges: Marc Matute
Locució: Rosa Alberch

Comparteix:

L'equip masculí de tècnica de la Federació d'Esquí tanca amb èxit l'estada a Lituània Doria es classifica per a la semifinal a la repesca mentre que Pellicer es queda a una plaça