El Sant Julià reacciona tard contra el Molins 99 (5-7)

Cara i creu per al Sant Julià de futbol sala en el doble compromís disputat aquest cap de setmana. Els lauredians es van imposar ahir per 8 a 3 al Sant Esteve Sesrovires, en el duel corresponent a la 25a jornada. Aquest migdia però, en un dels dos partits que tenia ajornats, ha perdut per 5 a 7 contra el Molins 99.

Amb dos gols en contra a l'inici, el Sant Julià ha anat sempre a remolc. Jona retallava diferències a cinc minuts del descans amb una canonada ajustada al pal. L'acumulació de faltes ha donat l'oportunitat als catalans d'ampliar la renda amb un doble penal. Però els de Jorge Días han reaccionat en un darrer minut frenètic. Roge aprofitava un servei de falta d'Oriol per fer l'1 a 2. Només s'havien jugat 15 segons quan el Sant Julià tornava a perforar la xarxa, després que Francisco Domínguez aprofités un rebuig del porter. Amb el 3 a 3 s'arribava a la mitja part.

Després de fer el més difícil, un mal inici de segona part ha ensorrat les esperances groc-i-blaves. El Molins 99 ha fet dues dianes en dues accions a pilota aturada. A onze minuts per al final, Jorge ha utilitzat el porter jugador per intentar obrir forats, però al davant s'ha trobat un autèntic mur. Els catalans han ampliat l'avantatge quan el Sant Julià jugava amb porter jugador i amb el 3 a 7 el partit semblava sentenciat.

Hi hagut nova reacció laurediana. Castro ha donat aire a l'atac i ha fet el 4 a 7. Una altra rematada de Castro, que Omar ha acabat d'empènyer al fons de la xarxa, feia pujar el 5 a 7 a 4 minuts del final. Quedava temps, però el marcador ja no s'ha mogut.

Els lauredians, sisens a la classificació, afrontaran un nou compromís doble el proper cap de setmana al Centre Esportiu, per recuperar el segon partit ajornat.

Imatges: Ruben Calvo