Sarabia: "Amb el xiulet de l'àrbitre s'ha de notar que nosaltres som els que ens hi juguem molt"

El FC Andorra juga aquest diumenge el penúltim partit de la fase de classificació per al play off d'ascens a Segona A. Darrer partit de la temporada a casa contra el Vila-real B on només val la victòria. Els d'Eder Sarabia són quarts i necessiten abastar la tercera plaça en aquests dos partits que resten per assegurar el play off d'ascens.

A dues jornades per tancar la fase cada partit és una final. Sense enfrontaments contra els rivals directes tant l'Andorra com el Nàstic o el Barça B decidiran la fase en aquestes dues jornades que queden jugant contra rivals que no es juguen res.

Per a Sarabia això pot ser positiu però també negatiu, amb equips menys exigits que en ocasions poden desplegar millor el seu joc. El que té clar el mister de l'Andorra és com ha de sortir el seu equip. "Amb el xiulet de l'àrbitre s'ha de notar que nosaltres som els que ens hi juguem molt", ha remarcat afegint que l'equip ha de mostrar "rivalitat, ganes d'arribar a la pilota i més vius que mai".

L'equip no va saber reaccionar la setmana passada després del segon gol de l'Eivissa. Sarabia creu que l'Andorra ha d'aprendre d'aquests errors.  "Hem d'aprendre de tot el que ens ha passat, perquè és l'últim partit i volem que serveixi per aconseguir la victòria".

L'Andorra és quart a la classificació a dos punts del Nàstic. Els tricolors han de guanyar els dos partits que els queden i esperar un error dels tarragonins o el Barça B. Els dos millors quarts classificats dels cinc grups també tindran bitllet al play off.

Sarabia recupera Gaffoor i Pedraza, perd Kike i té el dubte d'Hector. El duel de demà contra el Vila-real B es jugarà a un quart de vuit a Prada de Moles.

Imatge: Arnau Teixidó
Locució: Laura Massegú