Satisfacció de Doria per la quarta posició a l'Europeu

www.andorradifusio.ad

Mònica Doria va tancar aquest diumenge l'Europeu quarta en la disciplina de canoa. Ara comença l'autèntica temporada. En deu dies disputarà la primera Copa del Món a Alemanya.

Doria va ser quarta aquest diumenge a l'Europeu en canoa. Al canal de Tacen era molt difícil superar les 21 portes sense dificultats. Amb la canoa va fer una gran navegació i només una petita errada al tram final la va apartar del podi. L'andorrana ha fet un balanç positiu dels resultats. "Una quarta posició amb C1 de la qual estem molt satisfets, sobretot per haver pogut jugar a la final amb les millors". Tot i que li hagués agradat entrar el podi, ha celebrat que surtin d'allà "amb molta informació i bona navegació. Estem allà entre les millors d'Europa en aquest moment".

Doria també fa autocrítica després de no haver pogut entrar a les finals de caiac i caiac cross. "En caiac i caiac cross no es van aconseguir els resultats que s'esperaven i volíem, però és la primera competició de la temporada, és una preparació per posar-nos en el mode competició i no tenim cap dubte que podem estar allà".

La palista de la FACC tindrà poc descans, diumenge marxarà a Alemanya. A Ausburg disputarà la primera Copa del Món de la temporada entre el 30 de maig i el 2 de juny.

Informa: Cesc Sanjuan
imatges: ECA / FACC

Informació relacionada

Comparteix:

La flama olímpica dels Jocs de París travessa el Pirineu Esteve és recupera de l'esquena per estar al cent per cent al juliol