Segon assaig per a un MoraBanc amb l'objectiu de seguir creixent

Segon test de pretemporada per al MoraBanc Andorra. Després de les bones sensacions que va deixar el debut contra el Barça, l'equip d'Ibon Navarro s'enfrontarà aquesta tarda al BAXI Manresa, en el tercer Trofeu Escaldes-Engordany. El partit es disputarà al pavelló del Prat Gran, a porta tancada.

L'estrena de dimecres contra el Barça va mostrar un MoraBanc que seguirà sent fidel al seu ADN. Un equip agressiu en defensa i que vol córrer en atac.

Les cames van fer figa en el darrer quart, com és lògic en aquests moments de la pretemporada."Potser aquesta és la setmana en què més càrrega tenim", ha destacat l'entrenador adjunt del BC MoraBanc Andorra, Paco Vàzquez.

Creu que "hem de tenir-ho en compte de cara als partits i, després d'un, buscar les conclusions positives".

El segon test enfrontarà aquest diumenge a la tarda els tricolors contra el BAXI Manresa de Pedro Martínez. Els del Bages s'han estrenat aquesta setmana amb una victòria contra l'UCAM Múrcia per 90 a 76 i una plantilla molt renovada, amb veterans il·lustres com Rafa Martínez o Jonathan Tabu, i tres jugadors procedents de la Bundesliga alemanya, entre ells l'MVP Scott Eatherton.

Per al MoraBanc, l'objectiu és seguir creixent, segons ha comentat Vàzquez, i "anar evolucionant i consolidar les coses que volem dintre del joc de l'equip, tant en defensa com en atac".

El tercer Trofeu Escaldes-Engordany començarà a les set de la tarda al pavelló del Prat Gran. El partit es jugarà a porta tancada, però es podrà seguir a les 19 h en streaming per andorradifusio.ad.