Segona medalla de Gina del Rio als Mundials júnior

www.andorradifusio.ad

Dos dies després de l'or en esprint, Gina del Rio s'ha penjat la medalla de bronze a la prova dels 20 quilòmetres estil lliure dels Mundials júnior d'esquí de fons, a l'estació eslovena de Planica. 

Tot i que a priori no era la seva millor distància, Gina del Rio s'ha mantingut al capdavant des de la sortida. Al pas pels 10 quilòmetres, el grup capdavanter estava format per una vintena de corredores. La cursa s'ha trencat definitivament quan en quedaven quatre per a l'arribada amb un grup de tres corredores que han obert forat, entre elles l'andorrana.

La italiana Maria Gismondi i la noruega Anniken Sand han deixat enrere del Rio, que ha esquiat en solitari els últims dos quilòmetres i mig. L'andorrana ha mantingut el ritme i ha conservat la tercera plaça, amb un temps final de 53 minuts 9 segons i 3 centèsimes, a 21 segons de l'or, que ha estat per a Gismondi.

Després de penjar-se la segona medalla a Planica, divendres del Rio buscarà el triplet als Mundials júnior amb els 10 quilòmetres en estil clàssic. 

Informa: Joan López
Imatges cedides per la FIS

Comparteix:

Els clubs canvien el comitè de competició  El dilema del futbol andorrà