La selecció de futbol sala deixa escapar la victòria davant Turquia (3-3)

Empat a 3 de la selecció de futbol sala contra Turquia. Els tricolors van dominar els turcs, però van deixar escapar la victòria al darrer tram de partit.

El combinat dirigit per Talin Puyalto va sortir intens i agressiu davant Turquia, i ho va aprofitar Roge al minut 5 per fer el primer amb un xut sec. Minuts més tard va arribar el segon a la sortida d'un córner executat per Arnau. Al descans, 2 a 0.

A la represa, els turcs van avançar línies i van retallar distàncies només començar. Andorra va mostrar caràcter i una idea clara i al 31, Brayan dos Santos va culminar una acció col·lectiva amb un gol de manual.

Tot i això, Turquia va aprofitar la manca d'intensitat al tram final per empatar el partit, 3 a 3. Els tricolors van buscar la victòria fins a les acaballes, però el marcador no es va moure. Ambdues seleccions disputaran el segon amistós aquest dijous a les vuit de la tarda als Serradells.