ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La selecció d'hoquei patins prepara l'Europeu del mes que ve a Portugal amb dues sessions al Comunal Joan Samarra

www.andorradifusio.ad

La selecció d'hoquei patins ha fet dos dies d'entrenament per preparar l'Europeu del mes que ve a la localitat portuguesa de Paredes. La cita, que estava prevista inicialment a l'estiu, s'ha endarrerit uns mesos per la pandèmia i a hores d'ara hi ha set seleccions inscrites. 

El pont del Pilar a Espanya ha servit per a reunir els internacionals que juguen fora del país i fer dos entrenaments conjunts al Comunal Joan Samarra. Un bagatge molt curt per preparar una cita que tindrà lloc del 14 al 20 de novembre a la localitat portuguesa de Paredes.

L'Europeu s'havia de disputar l'estiu passat, però algunes lligues nacionals estaven aturades per la pandèmia i es van endarrerir les dates.

El seleccionador, Lluís Ferran "Wiffy" Balart, reconeix que si aquesta competició s'haguès dut a terme durant el mes d'agost, hauria estat més fàcil haver entrenat. "Ara cadascú entrena amb el seu equip i costa trobar un moment on puguin ser-hi el 100% dels jugadors", afegeix. 

A banda de les quatre potències -Espanya, Itàlia, Portugal i França-, a hores d'ara només està confirmada la presència a l'Europeu de tres seleccions més: Països Baixos, Alemanya i Andorra. L'objectiu de la tricolor, que va ser sisena fa tres anys a la Corunya, serà lluitar per la cinquena plaça. 

La selecció tornarà a fer un entrenament conjunt i disputarà un partit amistós abans de l'Europeu. Balart no podrà comptar amb Nil Castellví ni amb Marc Pallarés i manté el dubte d'Anton Borrell, que se n'ha anat a Madrid per estudis. 

Informa: Joan López/Cesc Sanjuan
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: