Semifinalistes a la Copa

El MoraBanc ja és equip de semifinals de la Copa del Rei p

El MoraBanc ja és equip de semifinals de la Copa del Rei per primera vegada a la seva història. Els tricolors s'han imposat en un final d'infart a l'Iberostar Tenerife per 85 a 87. Dejan Todorovic ha estat el màxim anotador dels d'Ibon Navarro amb 20 punts i un 20 de valoració, en un partit on també han destacat Moussa Diagne i Frantz Massenat, amb 14 i 11 punts, respectivament.

Els tinerfenys han començat dominant, gràcies a una circulació fluida al pal baix i un 8 de 8 en tirs de camp. A mesura que avançaven els minuts, els tricolors han guanyat confiança i han apujat el to defensiu. Dejan Todorovic ha estat el gran protagonista del primer quart amb 13 punts.

La igualtat s'ha mantingut amb un intercanvi de cistelles constant, tot i això els tricolors han obert les primeres diferències. L'aparició de Gio Shermadini ha estat contrarestada amb un gran Moussa Diagne. El senegalès s'ha carregat a l'esquena l'equip al segon quart i ha tancat els primers 20 minuts amb 12 punts. Marcelinho Huertas subjectava els tinerfenys amb 11 punts i 4 assistències. Al descans, 44 a 49.

A la represa, els tricolors han arribat a marxar a deu, gràcies a uns bons minuts de Dejan Musli. L'encert dels tinerfenys tornava amb un 8 a 0 de parcial i deixava l'empat al marcador, 59 a 59. L'efectivitat al tir lliure ha reactivat als tricolors en l'apartat ofensiu i els d'Ibon Navarro han arribat als darrers 10 minuts guanyant de 8, 62 a 70.

Els de Txus Vidorreta han mostrat perquè són un dels millors conjunts de la lliga i han arribat a capgirar el marcador en un tram final d'autèntic infart. Una acció de Nacho Llovet quan faltaven 27 segons ha deixat el 85 a 86. En la següent possessió, Marcelinho Huertas ha perdut la pilota amb només tres segons per disputar-se. Jeremy Senglin ha comès una falta en atac en el servei de fons i Tenerife ha disposat d’una bala extra, però aquest cop era Konate qui perdia la pilota. Clevin Hannh ha estat l’encarregat de certificar el triomf, malgrat errar un dels tirs lliures per situar el 85 a 87 final. El llançament a la desesperada d’Aaron White no ha tocat cistella i el MoraBanc que aconsegueix aquesta fita per primera vegada a la història.

Els tricolors jugaran aquest dissabte a les nou del vespre la semifinal contra el guanyador del Unicaja-Saragossa.