ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Senglin vol seguir creixent amb el seu nou rol a l'equip

www.andorradifusio.ad

Una de les bones notícies que ha deixat el darrer test de la pretemporada ha estat el bon partit de Jeremy Senglin, que després de la gran actuació a la lliga Catalana, ha repetit com a màxim anotador dels tricolors a Saragossa amb 18 punts.

Amb la marxa de Massenat enguany el rol de Senglin a l'equip ha de ser més preponderant. El jugador no refusa la responsabilitat i en la final de la lliga Catalana contra el Barça va ser clau per guanyar el títol amb 18 punts i 27 de valoració.

L'arribada de Sergi Garcia li permetrà jugar més en la posició de 2 on se sent més còmode. "Tinc més experiència i serà el meu segon any a l'ACB. Els tècnics m'estan donant més confiança i responsabilitat a la meva posició i els meus companys, també", ha assenyalat.

No obstant això, el jugador ha assegurat que "no em dona pressió, em fa sentir amb més confiança" i encara que se sent més còmode de 2 ha indicat que està preparat per jugar en qualsevol posició.

Fa poc que ha estat pare i aquest estiu va posar facilitats per continuar a l'equip. Segons ha explicat, una de les principals raons per seguir ha estat que la seva família es troba molt a gust a Andorra. "És segur, és bonic, és un lloc ideal per tenir família".

De cara al futur ha comentat que "de moment estic concentrat en aquesta temporada, créixer amb l'equip, tenir un bon any i després ja veurem què passa".

De moment han començat bé la pretemporada. Senglin té clar quines són les claus per arribar preparats a l'inici de la lliga. "Mentre seguim practicant junts, agafant el ritme de partit i acostumant-nos a l'absència d'espectadors tot anirà bé aquest any."

Esperem que els espectadors puguin tornar aviat, de moment ens haurem de conformar veient l'espectacle per la televisió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Albert Refart

Comparteix:

52.3.228.47