El somni nord-americà d'Andrea da Silva

www.andorradifusio.ad

Andrea da Silva continua la seva progressió als Estats Units, on ha fet una gran temporada. Amb la seva companya han estat nominades una de les millors parelles de la conferència i admet que la voluntat és seguir millorant el nivell.

Aquest curs Andrea da Silva va posar rumb a Florida, a la Universitat de Southeastern, per créixer com a jugadora de vòlei platja mentre continua els estudis. La temporada ha estat immillorable, i amb Rachel Hartmann han guanyat 22 dels 30 partits que han disputat. El bon rendiment els ha servit per ser escollides com la segona millor parella de la conferència. 

La seva rutina inclou tres hores diàries d'entrenament i tornejos de divendres a diumenge. Això li ha permès millorar significativament i serà clau en l'Europeu de Petits Estats i els Jocs de l'any vinent a Andorra. "És el primer cop que ens preparem amb tan temps", explica da Silva, i la motivació no falta "per donar-ho tot."

Els resultats i l'experiència l'acompanyen, per això la idea és continuar els estudis als Estats Units un parell d'anys mentre els compagina amb el vòlei platja. 

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Amy Blanke
Locució: Sílvia Mestre

Comparteix:

Frank Porté guanya una cursa del Campionat de França de Formula 4 Adeu a l'UE Sant Julià