ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Special Olympics crea una secció d'hivern i vol organitzar uns jocs europeus d'hivern el 2022

www.andorradifusio.ad

Special Olympics Andorra continua en línia ascendent. La federació ha anunciat la creació d'una nova secció d'esports d'hivern, que ja treballa en l'organització d'uns campionats europeus per al 2022.

Després de celebrar els Jocs Special Olympics conjuntament amb la Seu d'Urgell l'octubre del 2018, la Federació vol seguir creixent i, com a bon país de neu, ho vol fer creant una secció d'esports d'hivern. Fins ara hi havia la d'esquí alpí, però enguany s'implementaran esports com les raquetes, el surf de neu o el cúrling al carrer. Més endavant s'hi podrien afegir més esports, avança el president, Àlex Terés. La responsable de la secció, Coia Sedó, assegura que "hi creiem i apostem per ampliar les activitats i els esports que participen als Special Olympics internacionals",

L'arribada d'aquestes noves disciplines i l'ampliació de la Copa d'Andorra d'un a dos dies serviran de test per al gran repte següent: l'organització d'uns jocs europeus d'hivern el 2022 "amb una representació important, d'unes deu delegacions, 300 atletes", preveu Sedó.

Cita benèfica amb il·lustres convidats per donar suport al projecte

Per anar obrint boca s'organitzarà, el dia 30 de novembre, un sopar amb subhasta benèfica. L'acte estarà conduït pel televisiu Carlos Sobera i comptarà amb la presència, entre d'altres, de Vicente del Bosque. Personalitats com Rafa Nadal o Josep Carreras ja han cedit objectes per a la subhasta.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernado Montero

Comparteix: