La Sportiva Andorra Skimo 2020 arribarà al miler d'esquiadors

Divendres es va presentar La Sportiva Andorra Skimo, la travessa dels Refugis. En aquesta 5a edició l'organització vol arribar al miler de participants.

Divendres es va fer la presentació de la 5a edició a la Massana. L'organització manté les quatre curses dels dos últims anys. L'origen de la prova amb la Skimo 6, una cursa amb menys exigència tècnica però força llarga i cent per cent fora pista.

La Skimo quatre, la més alpina i de major exigència tècnica, i la prova reina, la Skimo 10, per als valents que puguin enllaçar la sis i la quatre en dos dies. Per últim és manté la Skimo 2 per als més joves.

Com cada any la primera cursa serà per assolir un dorsal. Hi haurà una preinscripció entre el 9 i el 16 de desembre. Aquest darrer dia serà el de la inscripció definitiva a partir de les 12 de la nit. La Sportiva Andorra Skimo ha fet l'esforç d'augmentar cent places.

Enguany la inscripció inclourà un pla d'entrenament personalitzat per a la prova, a càrrec d'Eduard Barceló. L'organització va confirmar ahir que el 2021 es tancarà el cercle completant la volta al país en tres dies.

Les quatre curses de La Sportiva Andorra Skimo es disputaran el 22 i 23 de febrer.

Imatge: Desirée Sala/La Sportiva Andorra Skimo

Una errada al final de l'eslàlom deixa Mimi Gutiérrez amb la mel als llavis L'Andorra HC continua en caiguda lliure amb una nova derrota davant del Vendrell B (4-8)