ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Sportiva Andorra Trail supera els 300 inscrits i tindrà la plaça Coprínceps com a centre neuràlgic

www.andorradifusio.ad

La quarta edició de La Sportiva Andorra Trail reunirà més de 300 participants, la majoria de fora del país, entre divendres i diumenge a Escaldes-Engordany. La plaça Coprínceps es convertirà en el centre neuràlgic, com a punt de sortida i arribada de les tres etapes. 

La Sportiva Andorra Trail continua creixent i la quarta edició superarà amb escreix els 220 participants de l'any passat. Aquest dimecres al matí ja eren més de 300 i les inscripcions es mantindran obertes tot el dia. La plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany esdevindrà el punt de sortida i arribada de les tres etapes. La primera arribarà divendres i serà la més curta, amb cinc quilòmetres i un recorregut més urbà. 

Dissabte serà el torn de la Braibal, l'etapa més dura, amb 25 quilòmetres i gairebé 1.900 metres de desnivell positiu. La Palomera posarà el punt final diumenge, amb 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell. Es pot participar per parelles o bé en solitari, i fer les tres etapes o només una. 

Els organitzadors aposten per una prova cada vegada més internacional. Enguany, el 80% dels inscrits vindran de fora, amb onze nacionalitats representades. Jan Margarit i Nico Molina seran els caps de cartell, amb els andorrans Òscar Casal i Carlos Fernández Dobarro entre els aspirants al podi. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix: