Stan Okoye, primer reforç per al MoraBanc Andorra

El MoraBanc ha fet oficial la primera incorporació pe

El MoraBanc ha fet oficial la primera incorporació per al retorn a la lliga Endesa. Es tracta de Stan Okoye, que arriba procedent del Givova Scafati de la Lega Basket Serie A i firma per dues temporades.

L'aler nord-americà amb passaport nigerià, de 32 anys i 1 metre 98 d'alçada, ha jugat quatre temporades a l'ACB, dues amb el Saragossa i les altres dues al Gran Canària. Durant aquesta etapa va jugar 114 partits fent una mitjana de 10,3 punts i gairebé 22 minuts per partit. 

Va començar la darrera campanya a França, amb l'Estrasburg, i la va acabar a Itàlia amb el Givova Scafati. A la Lega va firmar 12,5 punts de mitjana en 28 minuts de partit.

Amb el seu fitxatge, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha afirmat que és un jugador que "ve a ser important i a reivindicar-se". Creu que és un aler que els aportarà "físic, versatilitat i punts en el nostre joc de perímetre, a més a més d’experiència en la lliga ACB”.

Informa: Redacció
Imatge cedida per BCA

Comparteix:

Podi per a quatre pilots de la delegació andorrana a la 12a edició de la Pujada a Alp 250 Andona participa al complet en una Copa Catalana de rècord a Montmeló