Stan Okoye es queda al MoraBanc

www.andorradifusio.ad

El final de temporada s'acosta i els moviments a la plantilla del MoraBanc. A hores d'ara, es plantegen molts interrogants en l'operació sortida, però qui sembla que continuarà és Stan Okoye. Almenys, la voluntat del jugador és quedar-se.

El final de temporada s'acosta i hi ha moviments a la plantilla del MoraBanc. L'objectiu de la permanència ja s'ha assolit i comencen a obrir-se interrogants sobre la continuïtat d'alguns jugadors del MoraBanc la temporada vinent. Qui ho té clar és Stan Okoye: "jo vull quedar-me."

L'aler nigerià té contracte per al curs vinent i malgrat les lesions que ha patit, el seu rendiment ha estat exponencial els darrers partits. De fet, les tres últimes jornades ha anotat 13 punts amb un 41% d'encert des del triple de mitjana. La seva experiència i físic han estat clau al tram decisiu de la temporada i això fa que la direcció esportiva hi confiï per a la pròxima.

Aquest diumenge acaba la lliga i l'objectiu és la dotzena plaça per lluitar per l'Eurocup. "Quan vaig venir hem van dir que era molt important acabar el més amunt possible, per això aquests darrers dos partits són vitals."

A ningú se li escapa que el del València pot ser l'últim partit de molts jugadors amb la samarreta tricolor. Alguns com Tyson Pérez i Jean Montero ja és clar que marxaran i també hi ha carpetes obertes amb peces destacades com Harding, Maric i Borg. Abans de parlar de moviments, els tricolors s'enfrontaran divendres al Río Breogán a Galícia i al València diumenge al Poliesportiu.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

El FC Santa Coloma prepara la Youth League  Rosas-Vales, duel per pujar a 1RFEF