La sub-21 aconsegueix un primer punt al Preeuropeu després de l'empat d'Albània al 86 (2-2)

La selecció sub-21 de futbol ha obert aquest dimarts a la tarda la fase de classificació per a l'Europeu amb un empat a dos gols contra Albània, a l'estadi Comunal.

Jordi Aláez, que aquest dilluns va tenir minuts amb l'absoluta, ha obert el marcador al minut 19 i amb l'1 a 0 s'ha arrribat al descans.

Albània ha fet el gol de l'empat a la represa amb una rematada de cap, però la reacció tricolor no s'ha fet esperar. Jordi Aláez, novament, aprofitava una passada llarga i posava per davant Andorra dos minuts després. Quan l'onze de Justo Ruiz gairebé celebrava la victòria, Albània ha fet el 2-2 definitiu al minut 86.

El proper compromís per a la selecció sub-21 arribarà el 6 de juny, també a l'estadi Comunal, contra Kosovo.

Imatge: Federació Andorrana de Futbol