Teixidó i Español s'imposen en la distància reina de la Cursa d'Enclar

www.andorradifusio.ad

Ferran Teixidó i Roser Español han estat els vencedors de la Cursa de muntanya d'Enclar en la distància llarga, amb 16 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell. La tercera edició de la prova, que inaugura la temporada de curses de muntanya, ha reunit 85 participants.

85 participants prenien la sortida aquest matí per disputar una de les dues distàncies, la llarga amb 16 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell, o la més curta, de 10 quilòmetres i 1.140 metres de desnivell.

A la prova reina Ferran Teixidó ha demostrat que continua a un gran nivell després de deixar l'equip nacional i s'ha imposat amb un temps de 2 hores i 34 minuts. A menys d'un minut i mig ha arribat el segon classicat, Guillem Campeny.

En categoria femenina, Roser Español ha estat la més ràpida amb 3 hores i 41 minuts, seguida de prop per Sabrina Solana, amb 3 hores i 45 minuts. 

Després de tres anys la Cursa de Banders s'ha consolidat com una de les més exigents del calendari.

A la prova curta, Julio Rodrigues s'ha imposat amb un temps d'1 hora i 34 minuts. En dones, la més ràpida ha estat Yasmina Rabasa, amb 2 hores i 31 minuts. Els beneficis per la venda de dorsals es destinaran un any més a l'associació Hi Arribarem.

Informa: Joan López
Imatge: Guillem Casal / J.L.

Comparteix:

Òscar Casal acaba 4t a la Yading Run El Trial de les Tres Nacions porta l'espectacle al centre de Sant Julià de Lòria