Teixidó i Orgué, caps de cartell de la quarta Casamanya Extrem

www.andorradifusio.ad

Ferran Teixidó i Laura Orgué seran els caps de cartell de la quarta edició de la Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà, que tindrà lloc aquest dissabte. Tot i comptar un any més amb una participació de luxe, els organitzadors descarten de moment entrar en el circuit de la Copa del Món.

És una prova jove però plenament consolidada i amb un recorregut que cada any atreu corredors de primera línia mundial, 5 quilòmetres i 1.440 metres d´ascensió a un dels cims més emblemàtics del país.

Des del poble d'Ordino en el recorregut Extrem, o bé des del coll d´Ordino en el circuit Clàssic per a les categories infantil i cadet, i del coll d´Ordino fins al Bony de les Neres per als més menuts. El cartell tornarà a ser de luxe. El director de cursa, Santi López, ha confirmat la presència de Laura Orgué, actual campiona del món en curses de quilòmetre vertical, i de Ferran Teixidó, actual líder de la Copa del Món de curses de muntanya. "Tenir tant l'un com l'altre dóna prestigi i ressò a la competició", ha dit.

La prova organitzada per l´ECOA, amb el suport del comú continuarà formant part de les Skyrunner Sèries d´Andorra, Espanya, Portugal i França. La idea de fer el salt a la Copa del Món ha quedat, de moment, aparcada perquè segons el conseller d´Esports i Turisme d´Ordino, Jordi Serracanta, "el cost que suposaria no ens acabaria reportant el cost de la inversió".

Els organitzadors de la Casamanya Extrem esperen comptar amb un centenar de participants i les inscripcions romandran obertes fins dijous a les tres de la tarda. La sortida, dissabte a les 10 del matí, després del desè repic de campana.

Informa: Joan López
Imatge: Vicente Bellot/Arxiu

Comparteix:

El MoraBanc afronta una setmana decisiva per fer el salt a Europa Aguilar no continuarà a l'FC Andorra la temporada vinent