Teixidó es planteja córrer diumenge a França per tenir més opcions de ser campió

www.andorradifusio.ad

Després del tercer lloc de dissabte a Suïssa, Ferran Teixidó té a tocar la corona del circuit mundial de quilòmetre Vertical. Queden dues proves per acabar la temporada i el corredor de la federació ha avançat al "Dia E" que s´està plantejant disputar la penúltima a França.

Dues curses separen Ferran Teixidó de ser campió del circuit mundial de quilòmetre vertical.

El corredor de la federació tenia previst disputar només la darrera, el 12 d'octubre a Limone sul Garda, a Itàlia, però ara es planteja disputar també la penúltima, diumenge vinent a França. Ho decidirà els propers dies perquè "si s'hi va, s'ha d'anar amb màximes garanties".

Teixidó manté 18 punts respecte del segon classificat, Pascal Egli. El suís correrà diumenge a França i a Limone només disputarà la cursa Sky. En aquesta darrera modalitat és el líder de la general, per davant de Marc Casal.

Teixidó no descarta en la lluita pel títol un altre suís, Rémi Bonnet, tot i que es troba a 158 punts de distància i hauria de guanyar les dues proves restants per tenir opcions.

Amb 45 anys, Teixidó gaudeix del moment més dolç després de la lesió que el va tenir molts mesos en blanc la temporada passada. Sap que pot posar un colofó d´or a una llarga carrera esportiva en què ha estat top-10 del món cinc anys consecutius i dues vegades tercer.

El calaix més alt del podi ha deixat de ser un somni.

Entrevista completa a Ferran Teixidó al Dia E:Informa: Joan López

Comparteix:

Sensacions i estadística favorables per obrir la lliga Endesa Oriol Martinez i Marta Ayma guanyen experiència a l'Open de Catalunya de tennis taula