ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Titan Desert virtual també té color andorrà, gràcies a Marta Ballús

www.andorradifusio.ad

La Titan Desert organitza trobades virtuals per obrir boca, després d'haver ajornat la prova al novembre. La iniciativa concentra un centenar de participants que pedalegen amb un rodet simulant una part de la competició, entre les quals hi ha la ciclista del país Marta Ballús.

Aquests dies s'havia de disputar la Titan Desert al Marroc, però les afectacions de la Covid-19 van portar l'organització a moure les dates al novembre.

L'organització no ha volgut deixar els participants sense el cuquet de la bicicleta i ha muntat una Titan Desert virtual amb 5 trobades en línia d'uns 60 minuts coincidint amb els dies de la prova.

La Marta Ballús és una de les participants del país que s'ha animat a pedalejar amb el rodet i mantenir-se activa aquests dies.

I és que, el confinament ha obligat Ballús i molts altres ciclistes a buscar alternatives als entrenaments habituals al carrer. "El que fem és buscar alternatives per aconseguir que els entrenaments siguin una mica més divertits i estar acompanyats", comenta.

En aquest sentit, explica que una vegada a la setmana i a través de videoconferència un grup de dones que practiquen ciclisme queden per entrenar juntes.

La iniciativa ha comptat amb prop d'un centenar de participants per dia i la darrera trobada d'aquesta Titan virtual és aquest divendres. Serveix de preàmbul de la prova, que tindrà lloc del 2 al 9 de novembre.

Ballús es mostra positiva "ara no ha pogut ser, si tot va bé serà al novembre i si tampoc pot ser, serà l'any vinent" i assegura que "al desert hi anirem".

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: Marta Ballús/Titan Desert

Comparteix:

18.208.202.194