ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Titan Series d'Aràbia Saudita s'estrena amb sis participants del país

www.andorradifusio.ad

La primera edició de la Titan Series de l'Aràbia Saudita tindrà sis participants del país. L'incombustible Ramon Aranda i Marta Ballús seran alguns dels ciclistes que prendran part en la prova agermanada a la Titan Desert.

El 15è aniversari de la Titan Desert ha portat els organitzadors a crear la Titan Series de l'Aràbia Saudita.

La competició, dividida en quatre etapes i amb poc més d'un centenar d'inscrits, serà un autèntic repte. Sis persones del país hi participaran, entre les quals Ramon Aranda i Marta Ballús.

Aranda explica que "el recorregut serà d'uns 340 km en 4 dies i un desnivell de 3.00 metres". Però desconeix "si hi haurà algun port, molta sorra o dunes". 

L'experiència d'Aranda contrasta amb la primera prova d'aquest estil per a Ballús, qui buscava "nous objectius i reptes". "Vaig conèixer gent que em va motivar i a mi no em costa res".

Tots dos compartiran objectiu: "acabar". Aranda, a més, vol "arribar als 10.000 km a la Titan". Ballús també hi va "a gaudir".

Malgrat fer-se al desert, la principal inquietud serà la temperatura. "Estarem entre els -5 i els 10 graus", explica Aranda, que destaca que "aquesta és la part que més respecte ens fa".

La prova s'iniciarà el 29 de gener i s'allargarà fins a l'1 de febrer a la regió d'Hail. La competició servirà com a prèvia per a la Titan Desert que tindrà lloc a l'abril al Marroc.

Informa: Joel Romero
Imatge: Fernando Montero
Imatges cedides: Titan Desert

Comparteix:

23.21.4.239